Tular VIDEO CameraMan Rakam Aksi Peluk Fattah Amin Fazura Dikecam Netizen… – Viral Havoc!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Cameraman Rakam Aksi berpeluk Fattah Amin Fazura dikecam Netizen..

Siapa tidak kenal lagi dengan pasangan pelakon ini,Fazura sedang bersama Fattah,mereka sedang memakai sesuatu benda di mukanya berbentuk kucing.Fattah dan Fazura duduk di atas sofa mereka saling bermesra mesra..ketika di waktu malam mereka makan malam bersama sama keluarganya atau pun rakan rakannya..ada seorang rakan mereka menjemput mereka makan bersama.

Diatas kerusi Fattah dan Fazura sedang duduk bersama dengan aksi peluk memeluk dengan tiba tiba cameraman sedang merakam telatah Aksi mereka berpeluk Fattah Fazura kini Dikecam dengan ramai netizen diluar sana.

Sumber  -dharian

Info Tambahan

NAMA pasangan ‘kekasih’ Fattah Amin dan Nur Fazura terus menjadi trending di carian Google.

Menerusi bancian di Google Trends, pelayar internet dari Terengganu lebih banyak membaca berita tentang Fattah Amin dan Nur Fazura ini.

Sejak digandingkan dalam drama Hero Seorang Cinderalla, pasangan ini terus mencipta fenomena dengan tanda pagar #fattzura di media-media sosial.

Tidak hanya pasangan dalam drama, kisah cinta mereka dikatakan terbawa-bawa ke luar.

Dari hubungan sebagai kawan, bertukar kepada kawan istimewa dan kini pasangan ini dikatakan sudah mengikat tali pertunangan sehari sebelum kedua-duanya berangkat ke Tanah Suci 15 November lalu.

Biarpun masih tiada perkataan keramat ‘ya.. kami sudah bertunang’ daripada kedua-duanya, Fattah Amin dan Nur Fazura terus diburu peminat terutama di media sosial.

Setiap ketika, peminat menunggu perkembangan mereka dari masa ke masa.

Sumber:sinarharian.com

Sumber